Om oss

Velkommen til gards!

15 minutter sør for Trondheim finner du vår 860kvm store hall hvor vi setter trening og trivsel i høysete. Gulvet består av Jutagress med skumpad under for maksimal demping, sommer som vinter. Hallen er utstyrt med elektrisk skillevegg og kan på den måten deles i to rom på hver 20x20m, og langveggen er installert med store treningsspeil, slik at du lettere kan analysere treningen din!

I hallen inviterer vi til privat trening, ulike kurs, utstillinger og hundekonkurranser. Her fokuserer vi på lydighet, agility og rallylydighet- og  vi håper med det å være et positivt tilbud i Trondheims hundemiljø.

Mellom slagene kan det være godt å sette seg ned. Rett utenfor hallen har vi derfor innredet en koselig pausebrakke med sofa, radio, kaffe/te og mikrobølgeovn (vær dog snille å ikke ta med hunden inn i brakka).

I tillegg har vi parkeringsplass med strøm til bobiler, og toalett tilknyttet hallen i umiddelbar nærhet. Under større arrangementer åpner vi også vår grønne kiosk på hjul med pølser, vafler, kaffe, kos og stemning. 

Ved ankomst til gården vår; kjør første til høyre, og deretter forbi drivhusene. Hallen vil du finne bak drivhusene, og her er det god plass til parkering. P-plassene på fremsiden av drivhusene er til bruk av kunder hos gartneri Ekra. For mer info om ankomst til gården, trykk deg inn til Kontakt.

Husk! Det bor og ferdes både barn og hunder på eiendommen, så se dere for og kjør i gangfart. På forhånd takk!

 

 

Vi sees i hallen!

Hege Gåsterud, eier og daglig leder