Hallen og området er videoovervåket

Åpningstider

Hallen er åpne hverdag fra 08.00-23.00 og i helgene 09.00-21.00, om ikke annet er avtalt.

Treningstid

Hold deg innefor treninigstiden du har booket, og ta hensyn til de som trener både før og etter deg. Sett av tid til å rydde, kaste søppel og putte tomflasker i bruskasse, slik at dere er ute til avtalt tid.

Agility utstyr

Agility utstyret må bæres og ikke slepes rundt på kunstgresset.  Viktig at dere rydder opp Ag utstyr etter dere! Det skal henges og stables på plass, som vist på bilder som henger ved utstyret.
Ag hinder er ikke tilgjengelig i sommerhalvåret- da eventuelt på forespørsel. Agility banen ute er også eventuelt på forespørsel.

Blir det skader på hinder eller det oppdages mangler, ring 46663289.

Skillevegg

Skilleveggen i hallen skal kjøres ned ved leie av en del.  Dette gjøres med en bryter midt på veggen i hallen, denne er merket. Det er ikke tilatt å benytte seg av den andre halvdelen dersom den er ledig.

Uhell i hallen

Hunde-uhell inne i hallen skal tørkes opp så godt det lar seg gjøre med papir som henger i hver del av hallen. Sommerhalvåret brukes også spray, den står isåfall ved papiret. Tørk først, spray, og tørk igjen.

Lufting av hund

Ingen turgåing/lufting av hund på jordene og utendørs gressbane. Luftingen skal foregå i umiddelbar nærhet av p-plass, hall og langs etter drivhuset. Bruk pose og hiv i søppeldunk. Hold hunden i bånd.

Bjeffende hunder

Vær vennlig å ikke la hundene stå å gjø i bilen. Det bor og jobber mennesker i umiddelbar nærhet. Også dyrevernmessig hensyn.

Løpske tisper

Tisper med løpetid skal bruke truse.

Unødvendig avstraffelse

Unødvendig avstraffelse er ikke tillatt på vår eiendom.

Lossing og lasting av utstyr

Ingen kjøring av bil og henger inn hallporten.

Ferdsel til og fra hallen

Kjør rolig i gangfart til og fra hallen. Det bor og ferdes både barn og hunder på gården.

Slå av lyset etter endt trening. Lysbrytere til begge halldeler er i del A, på utsiden av sikringsskapet, til høyre for døra.

All trening i hallen og ferdsel på vår eiendom er på eget ansvar. Tronheim hundehall tar ingen ansvar for skader som oppstår før, under og etter trening på mennesker og hund.

 

Ha en hyggelig trening!